EVENIMENT – Spectacolele „Beţie” și „Ivanov” ale Teatrului Naţional Tîrgu Mureş, selecționate pentru Festivalul Național de Teatru

TEATRU. Compania “Tompa Miklós” a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş – va participa la cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru cu spectacolul “Beţie” – de Ivan Viripaev, în regia lui Radu Afrim -, iar compania „Liviu Rebreanu” a teatrului mureșean cu spectacolul “Ivanov” – de Anton Cehov, în regia lui Claudiu Goga -, acestea fiind selecționate (alături de alte 34 de spectacole) de directorul artistic al Festivalului, criticul de teatru Marina Constantinescu.

 

Este cea de-a șaptea participare a Teatrului Național Tîrgu Mureș cu ambele companii la Festivalul Național de Teatru, cel mai prestigios eveniment teatral desfășurat la București și, care, reușește în programul său cele mai importante producții teatrale ale stagiunii 2017-2018. Cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru, dedicată marei artiste Cătălina Buzoianu, va avea loc între 19 și 29 octombrie, la București.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare