EVENIMENT – Spectacolele „Beţie” și „Ivanov” ale Teatrului Naţional Tîrgu Mureş, selecționate pentru Festivalul Național de Teatru

0
121

TEATRU. Compania “Tompa Miklós” a Teatrului Naţional Tîrgu Mureş – va participa la cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru cu spectacolul “Beţie” – de Ivan Viripaev, în regia lui Radu Afrim -, iar compania „Liviu Rebreanu” a teatrului mureșean cu spectacolul “Ivanov” – de Anton Cehov, în regia lui Claudiu Goga -, acestea fiind selecționate (alături de alte 34 de spectacole) de directorul artistic al Festivalului, criticul de teatru Marina Constantinescu.

 

Este cea de-a șaptea participare a Teatrului Național Tîrgu Mureș cu ambele companii la Festivalul Național de Teatru, cel mai prestigios eveniment teatral desfășurat la București și, care, reușește în programul său cele mai importante producții teatrale ale stagiunii 2017-2018. Cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru, dedicată marei artiste Cătălina Buzoianu, va avea loc între 19 și 29 octombrie, la București.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ