DECIZIE – După o pauză de 9 luni, FlixBus reia cursele de pasageri pe ruta Târgu Mureș – Budapesta

0
398

TÂRGU MUREȘ – BUDAPESTA. De la 1 iulie 2021, după o pauză de 9 luni cauzată de pandemia de COVID-19, compania de transport rutier pentru pasageri FlixBus, lideră pe piața europeană de transport pe distanţe lungi cu autocarul, a anunțat reluarea curselor pe ruta Târgu Mureș – Budapesta și retur.

 

Un bilet pe ruta Târgu Mureș – Budapesta costă 110 lei, ruta fiind parcursă în 9 ore și jumătate (plecarea e la ora 21.00 din Târgu Mureș, sosirea în Budapesta este la ora 5.30 – la Aeroportul din Budapesta, ajunge la 5.10). Cursa are doar 4 stații pe teritoriul României (la Turda, Cluj, Huedin și Oradea) și una pe teritoriul Ungariei (la Aeroportul din Budapesta). Cursa retur, Budapesta – Târgu Mureș costă 130 de lei.

 

Autocarele verzi ale FlixBus au conexiune WiFi, prize, sunt spațioase, dotate cu toalete și dezinfectate regulat, deviza companiei fiind “Garanția celor mai bune servicii”.

 

Compania FlixBus a fost fondată în urmă cu 10 ani, în München (Germania), de către trei tineri (Daniel Krauss, Jochen Engert și André Schwämmlein). Astăzi firma este controlată de un consorțiu germano-american de trei firme (General Atlantic, Holtzbrinck Ventures și Silver Lake Partners). Rețeaua FlixBus, care funcționează în colaborare cu o societăți de transport regionale, operează astăzi peste 400.000 de curse zilnice către peste 2.500 destinații din 36 de țări din Europa și SUA.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ