VOR ÎN PLAY-OFF – Unirea Ungheni atacă noul sezon din Liga a III-a cu un nou antrenor și anunță obiectivul: locul 1-4

0
326

FOTBAL – LIGA A III-A. După ce în sezonul trecut nou-promovata mureșeană în Liga a III-a, CS Unirea Ungheni 2018, a terminat pe locul 5 în Seria a IX-a, antrenorul echipei mureșene, Ioan Adrian Pop, nu și-a mai prelungit angajamentul și zilele trecute a fost adus la conducerea tehnică a echipei fostul fundaș al echipei UTA, Dan Mircea Stupar (53 de ani).

 

În sezonul trecut, Stupar a antrenat-o pe echipa arădeană de Liga a III-a ACS Progresul Pecica (formație care a terminat pe locul 4 în Seria a VIII-a, cu 9 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri – o linie de clasament doar cu puțin mai bună decât a Unirii).

 

În cariera sa de antrenor, începută în anul 2002, arădeanul Dan Stupar a fost pe banca tehnică a echipelor Poli. Timișoara, ACU Arad, UTA, Sticla Arieșul Turda, Național Sebiș, UTA U19, Centrul Național Deva, Centru Național de Fotbal Târgu Mureș și Progresul Pecica. Noul antrenor al Unirii Ungheni și-a fixat deja obiectivul pentru sezonul viitor: o clasare pe primele 4 locuri și “o figură frumoasă în play-off”.

 

* Foto: @ PIXEL ProSport & CS Unirea Ungheni 2018

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ