Mircea Radu Wechter

DECIZIE – Nou șef pentru procurorii din Târgu Mureș, după ce precedentul a cerut să plece la DIICOT

MAGISTRAȚI. Mircea Radu Wechter va fi delegat în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, după ce prim-procurorul în numit în funcția de conducere la unitatea de parchet, Daniel Vale, a cerut, cu un an înaintea expirării mandatului, să fie delegat la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul teritorial Târgu Mureş, solicitarea aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii începând cu data de 1 iulie 2021.

 

Mircea Radu Wechter a fost numit, din 1 ianuarie 2021, pe o perioadă de 3 ani, unul dintre cei doi prim-procurori adjuncți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş (celălalt prim-procuror adjunct este Bianca Laura Găzdac, al cărei mandat este până în 1 ianuarie 2024). Wechter a fost numit procuror în 15 ianuarie 2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, dar după numai o lună CSM i-a aprobat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

Vali STOICA

1 comment
  1. Si ce castiga din aceste schimbari cetatenii orasului?Procurori erau si atunci cand in anii 90 au aparut privatizarile fraudoloase au aparut din neant bugetarii miliardari,s-a umplut orasul cu zeci de mii de masini second hand, s-a distrus reteaua de termoficare din cauza gestionarii incompetente ale administratie orasului, cladirile termocentralelor au fost instrainate, s-au comis nenumarate ilegalitati in privinta eliberarilor de avize pentru constructii fara locuri cu parcare(cladirea EON,clinici particulare,laboratoare particulare,magazine)distrugeri spatii verzi in favoarea constructiilor fara aviz de mediu si a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare