DECIZIE – Nou șef pentru procurorii din Târgu Mureș, după ce precedentul a cerut să plece la DIICOT

1
921
Mircea Radu Wechter

MAGISTRAȚI. Mircea Radu Wechter va fi delegat în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, după ce prim-procurorul în numit în funcția de conducere la unitatea de parchet, Daniel Vale, a cerut, cu un an înaintea expirării mandatului, să fie delegat la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul teritorial Târgu Mureş, solicitarea aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii începând cu data de 1 iulie 2021.

 

Mircea Radu Wechter a fost numit, din 1 ianuarie 2021, pe o perioadă de 3 ani, unul dintre cei doi prim-procurori adjuncți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş (celălalt prim-procuror adjunct este Bianca Laura Găzdac, al cărei mandat este până în 1 ianuarie 2024). Wechter a fost numit procuror în 15 ianuarie 2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, dar după numai o lună CSM i-a aprobat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Si ce castiga din aceste schimbari cetatenii orasului?Procurori erau si atunci cand in anii 90 au aparut privatizarile fraudoloase au aparut din neant bugetarii miliardari,s-a umplut orasul cu zeci de mii de masini second hand, s-a distrus reteaua de termoficare din cauza gestionarii incompetente ale administratie orasului, cladirile termocentralelor au fost instrainate, s-au comis nenumarate ilegalitati in privinta eliberarilor de avize pentru constructii fara locuri cu parcare(cladirea EON,clinici particulare,laboratoare particulare,magazine)distrugeri spatii verzi in favoarea constructiilor fara aviz de mediu si a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ