DECIZIE – Farmaciile Help Net sunt puncte de prim-ajutor în caz de caniculă și acordă sprijin populației

0
58

SPRIJIN. Toate farmaciile Help Net din țară sunt și în această vară puncte de prim-ajutor în caz de caniculă. Cele peste 400 de unități din rețeaua națională sunt pregătite să acorde sprijin populației, în zilele cu temperaturi foarte ridicate. De asemenea, personalul din farmacii poate acorda, la nevoie, primul ajutor.

 

Astfel, orice persoană aflată pe stradă și afectată de caniculă poate intra într-una dintre farmaciile Help Net pentru a cere asistență. Farmaciștii o vor consilia și îi pot oferi lichide și, dacă situația o impune, o pastilă de calciu sau săruri de rehidratare. De asemenea, personalul Help Net poate măsura tensiunea în majoritatea unităților, iar pentru cazurile grave care necesită intervenție de specialitate va fi apelat numărul de urgență 112.

 

Serviciile sunt puse la dispoziție de lanțul de farmacii Help Net pe perioada întregii veri, în întreaga țară.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ