DECIZIE – Federația Română de Baschet face o Academie de baschet la Târgu Mureș

0
282

BASCHET. Consiliul Director al Federației Române de Baschet, prezidat de președintele FRB, Carmen Tocală, a aprobat înființarea, începând din anul 2022, a trei Academii de baschet, una dintre acestea fiind repartizată în municipiul Târgu Mureș (celalelte două au fost stabilite la Bucureşti şi Sfântu Gheorghe).

 

De asemenea, tot în vederea dezvoltării baschetului se vor înființat 5 centre regionale de excelență (la masculin în Oradea, Focşani, Sibiu şi Piteşti, iar la feminin în Târgovişte), iar la nivel juvenil forul de conducere al FRB a decis şi înfiinţarea a șase centre naționale de selecție pentru copiii cu vârste cuprinse între 11 ani și 15 ani (la Sighetu Marmației, Botoșani, Craiova, Timișoara, Iași și Râmnicu Vâlcea), dar şi centre naţionale de juniori şi tineret pentru baschet 3×3.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ