INAUGURARE – Lidl deschide un nou magazin în Sovata

0
238

RETAIL. Joi, 7 octombrie 2021, pe strada Primăverii nr. 85-89 din Sovata va avea loc inaugurarea unui nou magazin Lidl, organizat cu o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Magazinul, care va funcționa de luni până sâmbătă între orele 7.30-21.00 și duminica în intervalul orar 8.00-20.00, are o parcare cu 110 locuri și o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

 

Noul magazin Lidl din Sovata este dotat cu sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, pentru creșterea eficienței energetice a construcției.

 

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, printre care: plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ