DECIZIE – În autobuzele și locaţiile care au program cu publicul din județul Mureș se montează dispozitive cu dezinfectanţi

0
640
Foto: ziarulunirea.ro

DISPOZIȚIE. Prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, din postură de președinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), a dispus montarea unor dispozitive (dispensere) cu dezinfectant în toate mijloacele de transport din judeţ, precum și în instituţiile publice şi firmele private care prestează servicii pentru populaţie și intră în contact cu aceasta (respectiv, unități de alimentaţie publică, turism, comerciale, culturale, sociale, de educaţie, sportive).

 

Conform CJSU Mureș, decizia intensificării măsurilor de curăţenie şi dezinfecţie a fost luată „în contextul epidemiologic actual, pentru prevenirea infecţiilor cu noul coronavirus COVID – 19 pe teritoriul judeţului Mureş”. Măsura stabilită de CJSU Mureș este obligatorie, a anunțat prefectul Togănel.

 

Andrada VLAS

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ