DECIZIE – În Reghin, stație de monitorizare a calității aerului

0
794

DEMERS – MEDIU. Pe Bulevardul Unirii, undeva în apropierea sediului Poliției Municipiului Reghin și în apropierea intersecției cu strada Pandurilor, va fi amplasată o stație de monitorizare a calității aerului. Obiectivul va fi administrat de Agenția pentru protecția Mediului Mureș și are deja emis certificatul de urbanism, urmând să se obțină autorizația de construire.

 

Terenul pe care va fi amplasată stația de monitorizare aparține municipalității, însă va fi dat în folosință gratuită instituției de mediu (este vorba de o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați și contractul prevede inițial o perioadă de 10 ani), care va suporta (din bugetul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor) și cheltuielile de achiziție, autorizările necesare, racordul la rețeaua de energie electrică și împrejmuirea obiectivului.

 

* Foto generic: @ Primăria Reghin

 

Vali STOICA

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ