DECIZIE – Începe exproprierea terenurilor din Luduș aflate pe traseul Autostrăzii Transilvania

0
216

AUTOSTRADĂ. Guvernul a hotărât declanşarea procedurilor de expropriere a terenurilor aflate pe raza localității mureșene Luduș situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al Autostrăzii Transilvania.

 

Exproprierea este motivată prin lucrării de utilitate publică de interes naţional, zona Luduș urmând să fie tranzitată de Secţiunea 2A Ogra-Câmpia Turzii (Bogata, Cheţani, Cucerdea, Cuci, Iernut, Luduş şi Ogra din judeţul Mureş şi Luna din judeţul Cluj). În Gheja, localitate comoponentă a orașului Luduș, trebuie construit, conform proiectului un viaduct în lungime de aproximativ 300 de metri, trebuie relocate mai multe utilităţi (conducte de gaze, canalizare şi cabluri de energie electrică), o conductă Transgaz în lungime de aproximativ 1,5 kilometri etc.

 

Autostrada Transilvania (Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea) este considerat obiectiv de investiţii de interes naţional.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ