DECIZIE – ISU Mureș și Serviciul de Probațiune se mută în internatul fostului Liceu Tehnologic “Emil Dandea”

0
922

MUTARE. Pentru că imobilele în care își desfășoară activitatea Inspectoratului județean pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” și Serviciul de Probaţiune al Tribunalului Mureş sunt supuse unor lucrări de reabilitare, cele două instituții mureșene au cerut Primăriei din municipiul reședință de județ să le aloce spații temporare.

 

Primăria Târgu Mureș, prin Direcția Școli, le va oferi cu titlu gratuit, prin contracte de comodat pe doi ani cu posibilitatea prelungirii pentru cel mult încă un an, internatul fostului Liceu Tehnologic “Emil Dandea” (de chimie) – imobil nefuncțional din 2013, când Liceul Tehnologic “Emil Dandea” s-a desființat, prin comasare cu Grupul Şcolar “Ion Vlasiu”.

 

Internatul fostului liceu de chimie din Târgu Mureș este situat pe strada Gheorghe Doja nr. 250 și, conform contractului de comodat, instituțiile conduse de col. Călin Handrea și Camelia Stăncescu (ISU și Serviciul de Probațiune) trebuie să-și plătească doar utilitățile.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ