DECIZIE – La Spitalul Clinic Județean Mureș a fost suplimentat numărul de paturi COVID, de la 81 la 108 paturi

0
219

SUPLIMENTARE DE PATURI – COVID. Începând de luni, 4 octombrie 2021, conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș a precizat că în contextul epidemiologic actual numărul paturilor COVID (pentru pacienții infectați cu virusul SARS-CoV-2) a fost mărit de la 81 la 108 de paturi. În acest moment, în secțiile Spitalului Clinic Județean Mureș sunt internați 58 pacienți COVID pozitivi, dintre care 9 la Secția ATI.

 

De la începutul pandemiei, în secțiile Spitalului Clinic Județean Mureș au fost internați 4.454 de pacienți cu infecție SARS-CoV-2 din care 627 au fost fost transferați din alte spitale, atât din județul Mureș cât și din alte județe, a mai precizat conducerea Spitalul Clinic Județean Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ