DECIZIE – Ministerul Turismului va instala în Aeroportul Transilvania un ecran touchscreen pentru promovarea obiectivelor turistice

0
115

PROMOVARE. În contextul preluării președinției Consiliului UE de România, Ministerul Turismului va monta 24 de standuri cu ecran touchscreen și conexiune la internet în mai multe zone considerate cu trafic turistic. Respectivele standuri vor fi utilizate pentru punerea în valoare obiective turistice cu semnificație național-identitară.

 

În acest fel, Ministerul Turismului crede că străinii care vor tranzita aeroporturi din țară, care vor fi prezenți la reuniunile oficiale din Parlamentul României sau la Summitul de la Sibiu ar putea fi atrași să viziteze localități și regiuni cu rol semnificativ pentru istoria, tradițiile și cultura națională.

 

Unul dintre standurile turistice va fi amplasat la Aeroportul Internațional Transilvania din Tîrgu Mureș – celelalte 23 urmând să fie poziționate la Aeroportul Internațional Henri Coandă (5), în Palatul Parlamentului (4), în spațiul de desfășurare a Summitului UE de la Sibiu (3) și câte unul în aeroporturile din Satu-Mare, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava, Oradea, Constanța și Arad.

 

Procedura de achiziție a fost deja făcută publică, iar standurile vor avea ecran touchscreen cu diagonala de 47 inch, conexiune la internet, racordare la rețeaua electrică, iar mentenanța va fi asigurată non-stop.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ