DECIZIE – Numire de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș

0
831

PROCURORI. Procurorul Oana Rozalia Brindea a fost delegată în funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș – șeful acestei unității de parchet este Daniel Vale, iar funcția de adjunct era vacantă.

 

Brindea, originară din Cehu Silvaniei (jud. Sălaj), este absolventă de Drept la UBB Cluj-Napoca în 2011 și master în Științe Penale și Criminalistică al aceleiași facultăți, și a fost numită procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș în februarie 2018.

 

Conform deciziei de astăzi a Secției Procurori a CSM, Brindea este delegată în funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș începând din 15 februarie 2020, pe o perioadă de cel mult 6 luni (până la ocuparea funcţiei prin concurs).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ