DECIZIE – Numire de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș

0
419

PROCURORI. Procurorul Oana Rozalia Brindea a fost delegată în funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș – șeful acestei unității de parchet este Daniel Vale, iar funcția de adjunct era vacantă.

 

Brindea, originară din Cehu Silvaniei (jud. Sălaj), este absolventă de Drept la UBB Cluj-Napoca în 2011 și master în Științe Penale și Criminalistică al aceleiași facultăți, și a fost numită procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș în februarie 2018.

 

Conform deciziei de astăzi a Secției Procurori a CSM, Brindea este delegată în funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș începând din 15 februarie 2020, pe o perioadă de cel mult 6 luni (până la ocuparea funcţiei prin concurs).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here