DECIZIE – PMP a decis data la care alege noua conducere, deținută acum de președintele interimar Marius Pașcan

0
467
Marius Pașcan

ALEGERI INTERNE. Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară (PMP) a hotărât data la care va avea loc Congresul pentru alegerea noii conduceri naționale a partidului: 6-7 martie 2021. Tot atunci va fi stabilită și “direcția politică pe care partidul o va asuma în continuare”.

 

În urma alegerilor locale din septembrie 2020, PMP a obținut peste 2.000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri județeni și consilieri generali ai Capitalei și 49 de primari, însă la alegerile parlamentare a ratat de puțin pragul pentru intrarea în Parlament. În urma rezultatelor, președintele PMP Eugen Tomac a demisionat, iar conducerea partidului a fost preluată, cu titlu interimar (până la organizarea alegerilor noii conduceri) de președintele executiv Marius Pașcan.

 

Târgumureșeanul Pașcan a precizat că urmează o etapă de reconstrucție a partidului, care rămâne însă “un partid autentic de dreapta”, “atașat valorilor creștin-democrate, asumărilor conservatoare, tradiționaliste”.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ