DECIZIE – S-a deschis Serviciul Înmatriculări Auto din Reghin: va avea program două zile pe săptămână

OFICIAL. Începând de marți, 22 septembrie 2020, serviciul secundar de Înmatriculări Auto din Municipiul Reghin este deschis publicului. Programul punctului de lucru cuprinde două zile ale săptămânii, marți și joi, iar mureșenii din zonă vor avea posibilitatea de a alege între sediul județean situat în Târgu Mureș și sediul secundar din municipiul Reghin.

 

Sediul secundar din Reghin a devenit operațional prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 139 din 16 septembrie 2020, potrivit căruia serviciile publice comunitare județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru din alte localități decât reședința de județ, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

 

Sediul secundar din municipiul Reghin funcționează la parterul clădirii Poliției Municipiului Reghin, situată pe Bulevardul Unirii, nr. 57, programul fiind următorul: marți – între orele 09.00-13.00, joi – între orele 09.00-15.00.

 

Astfel de măsuri de descentralizare au ca scop facilitarea accesului cetățenilor la servicii publice comunitare, altele decât cele existente la nivelul municipiului Târgu Mureș, generând totodată decongestionarea acestor servicii județene și evitarea aglomerărilor de persoane, a informat Instituția Prefectului Mureș.

 

* Foto: IPJ Mureș

 

msnews

2 comments
  1. E Ok ca s-a deschis acest punct de lucru….dar, asta nu este descentralizare , e departe de asa ceva !!! Descentralizarea era daca aveam serviciul reghinian 100% , 5 zile / sapt. cu prelucrare totala a actelor, si nu duse la Tg Mures !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare