FOTBAL – Unirea Ungheni, eliminată din Cupa României, după ce a pierdut pe teren propriu

0
178

CUPA ROMÂNIEI. Echipa mureșeană Unirea Ungheni a fost eliminată din Cupa României, în turul 2 național, după ce a pierdut, pe teren propriu, meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, scor 0-1 (0-0).

 

Unirea Ungheni a început meciul cu următorul 11: Eremiaș – Stoica, Oprea, Pop, Coman, Aldea, Moț, Iliescu, Iușan, Potor, Solymosy.

 

După un meci echilibrat, în care cei din Odorheiu Secuiesc s-au lovit de prestația bună a portarului Eremiaș (34 de ani), scorul a fost deschis spre finalul jocului, prin Adrian Stoian (min. 84), care a marcat din 4 metri, deviind mingea trimisă cu capul, în urma unei centrări, de Bálint.

 

Acesta a fost și unicul gol al meciului, în pofida presiunii pe final de meci a celor de la Unirea, care au încercat să trimită jocul în prelungiri. Harghitenii merg mai departe, iar echipa din Ungheni se va concentra pe meciurile din Liga a III-a.

 

* Foto: Haáz Vince(szekelyho.ro)

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ