DECIZIE – Schimbări în conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș: manager Mariana Cernat, director medical Bogdan Solomon

0
2217

CONDUCERE. În 31 martie 2021, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a numit-o în funcția de manager a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (funcție vacantă din 27 martie, când i-a expirat contractuld e mandat al dr. Ion Claudiu Puiac) pe economista Mariana Cernat, șefa de la Resurse Umane a Institutului de Medicină Legală Târgu Mureș și fostul director Financiar-Contabil al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș (până în 2020).

 

Ordinul ministrului prevede că valabilitatea numirii este pe o perioadă de cel mult 6 luni (sfârșitul lunii septembrie 2021), timp în care trebuie să se organizeze concurs pentru funcție. Începând de astăzi, 1 aprilie, noul director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (post vacant în urma demisiei de luna trecută a dr. Szederjesi János) a fost numit, cu titlu interimar (prin preluarea atribuțiilor), dr. Radu Bogdan Solomon (de la UPU-SMURD) – în foto.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ