DECIZIE – Și în acest an, Târgul de Iarnă închide circulația auto în centrul Reghinului până în 7 ianuarie 2020

0
464

TÂRGUL DE IARNĂ. Deja tradițional, și în acest an, în Reghin se desfășoară în perioada 1 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020 Târgul de Iarnă. Practic, se închiriază cinci căsuțe din lemn (cu dimensiunea de 9 metri pătrați fiecare), care vor fi amplasate Piața Petru Maior (de la Școala Gimnazială “Alexandru Ceușianu” și până la imobilul cu nr. 20). În perioada desfășurării târgului (începând din 30 noiembrie), circulația rutieră în zonă va fi închisă.

 

Târgul de Iarnă este, de fapt, un loc de comercializare a produselor (alimentare și nealimentare) specifice sărbătorilor (mai puțin artificii, pentru care sunt create alte locuri de vânzare), fapt pentru care administrația publică locală va monta în zonă căsuțe de lemn, acestea urmând să fie închiriate prin licitație (prețul de pornire pentru întreaga perioadă este de 280 de lei + o taxă de 300 de lei pentru utilități, adică același ca și în ultimii ani).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ