DECIZIE – Târgumureșeanul Fülöp Lóránd (UDMR), mutat de la șefia Fondului pentru Mediu în cea de președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului

0
300
Fülöp Lóránd Árpád

MUTARE POLITICĂ. Târgumureșanul Fülöp Lóránd Árpád (39 de ani) a fost mutat din funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu în cea de președinte la Agenția Națională pentru Protecția Mediului, decizia fiind semnată vineri, 18 februarie 2022, de premierul Nicolae Ciucă.

 

În decembrie 2021, Fülöp și-a depus demisia din cauza eșecului pe care l-a cauzat la lansarea programului Casa Verde Fotovoltaice, însă ministrul Mediului (Tánczos Barna, tot de la UDMR) nu i-a acceptat-o. De asemenea, programele Rabla Clasic și Plus au fost prost gestionate de Autoritatea Fondului pentru Mediu.

 

Fülöp este absolvent de matematică-informatică a Universității Petru Maior Târgu Mureş (2004), de comunicare şi relaţii publice a Universității Sapientia Târgu Mureş (2006), are un master în jurnalism (la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, în 2007). A lucrat la o firmă cu capital străin mai mulți ani, mare parte din timp în poziții de conducere, iar din 2011 și-a fondat propria firmă.

 

* Foto: @ Fülöp Lóránd

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ