DECIZIE – Târgumureșeanul Kacsó Endre, numit antrenor al naționalei de futsal a României

0
166

NUMIRE. FRF l-a numit antrenor principal al naționalei de futsal seniori a României pe trgumureșeanul Kacsó Endre (45 de ani), fost antrenor al naționalelor de futsal ale României U19, U21 și feminină. Kacsó, fost jucător și antrenor la City’US Târgu Mureș, echipă cu care a câștigat 5 titluri de campion, 6 Cupe ale României și 3 Supercupe, îl succede în funcție lui Robert Lupu, al cărui mandat s-a încheiat.

 

Kacsó, care în ultima perioadă era și director executiv și manager al secției de futsal de la CSM Târgu Mureș – și antrenor al echipelor de juniori ale clubului -, îi va avea în staff pe secundul Szabolcs Mánya (fost jucător la FK Odorheiu Secuiesc) și pe antrenorul cu portarii Mihai Tătar (fost portar al echipei City’US Târgu Mureș).

 

Primele meciuri ale României vor avea loc în 2022, în preliminariile pentru Cupa Mondială, însă în acest an naționala are prefectate două meciuri de pregătire cu Ucraina, în 25 și 26 septembrie.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ