DECIZIE – Teatrul Naţional Târgu Mureş și-a anulat spectacolele din cauza incidenței de 3,26 la mia de locuitori în municipiu

0
120

OFICIAL. Conducerea Teatrului Naţional Târgu Mureş a anunţat anularea spectacolelor până la o dată care va fi anunțată ulterior, din cauza creșterii incidenței de 3,26 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 la 1.000 de locuitori în municipiul mureșean.

 

Conform conducerii teatrului, depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori în Târgu Mureș a condus la intrarea în scenariul roşu, implicit la anularea spectacolelor „până la următoarele reglementări”.

 

Biletele achiziţionate pentru spectacolele anulate pot fi răscumpărate la cerere (ataşând biletele cumpărate până la data de 30 martie), sau pot fi folosite prin pre-rezervare pentru orice alt spectacol până la sfârşitul stagiunii.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ