DECIZIE – UMDR își alege președintele pe 17 septembrie 2021, la Sângeorgiu de Mureș

0
198

OFICIAL. Congresul de alegeri al președintelui UDMR, care conform statutului formațiunii se organizează din 2 în 2 ani (în fiecare an impar), va avea loc pe 17 septembrie, la Sângeorgiu de Mureş, decizia fiind luată într-o ședință desfășurată on-line de Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) – similară cu un consiliu permanent – și fiind anunţată de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, vicepremier în Guvernul Câțu.

 

Preşedintele executiv al UDMR, Balazs Attila, a fost numit comisarul congresului (coordonatorul pregătirii congresului), la acesta urmând să participe 846 de delegaţi, dintre care 416 din forurile interne ale UDMR și 430 de delegați aleşi.

 

De asemenea, participanții la Congresul de la Sângeorgiu de Mureș trebuie să stabilească direcția strategică a UDMR pentru următorii 2 ani, îndeosebi în ceea ce privește activitatea formațiunii în Guvern, Parlament și administrații locale.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ