DECIZIE – Un consilier local din Ibănești a demisionat din funcție în timpul mandatului: PNL trebuie să desemneze un supleant

0
432

MODIFICARE ÎN CONSILIUL LOCAL. Unul dintre consilierii locali din Ibănești, Dinuța Rodica Sălăjean (acum Vărărean, fosta soție a preotului greco-catolic din Ibănești, Tudor Toma Sălăjean), a demisionat din forul deliberativ al comunei mureșene. Sălăjean (foto mic medalion, 43 de ani), care de profesie este inginer chimist și este manager de calitate la firma locală Mirdatod Prod (din martie 2016 este Doctor în Medicină Veterinară, titlu obținut la Școala Doctorală de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca), era consilier local PNL și se afla la primul său mandat în Consiliul Local Ibănești.

 

În urma alegerilor din 2020, din cei 13 consilieri locali din comuna Ibănești, 7 sunt de la PSD, 5 de la PNL și 1 de la PMP. Administrația publică a comunei mureșene este controlată de  Vasile Dumitru Dan (PSD) – 1.333 voturi (61,14%, primar din anul 2000). În urma demisiei lui Sălăjean, PNL Ibănești va trebui să desemneze un nou consilier local, de pe lista supleanților.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ