DECIZIE – Vasile Gliga (președinte PSD Mureș): Pesediștii mureșeni îl susțin în CEx pe Liviu Dragnea, „pentru binele românilor”

0
1270
Vasile Gliga

VOT. Vasile Ghiorghe Gliga, președinte al PSD Mureș din 2012, fost deputat în perioada 2008-2016, a făcut public mandatul cu care merge astăzi, în București, la ședința CEx convocată pentru deciderea soartei actualului președinte al partidului, Liviu Dragnea. În urma deciziei Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş, reunit în şedinţă alături de primarii PSD din judeţ, pesediștii mureșeni s-au poziționat în tabăra susținătorilor celui care ocupă și funcția de președinte al Camerei Deputaților.

 

Interesantă este motivația deciziei pesediștilor mureșeni, a;a cum a fost ea comunicată de Gliga. “Toţi participanţii la şedinţă au hotărât susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD pentru binele românilor, binele României şi aducerea la îndeplinire a programului de guvernare”, a precizat președintele PSD Mureș, Vasile Gliga. Cel mai probabil, după această subliniere exprimată cu fermitatea și libajul de lemn de sorginte comunistă, au urmat uralele proletare și scandări.

 

Vă remintim că vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30, are loc ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD, șefului PSD Liviu Dragnea cerându-i-se, de unii liderii social-democrați (aflați, se pare în minoritate), demisia imediată din funcțiile de președinte al partidului și al Camerei Deputaților. În ultimele zile, ambele tabere (cea pro și cea contra lui Dragnea) au purtat negocieri intense pentru a-și asigura voturile necesare verdictului vizat.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ