DECIZIE – Vineri, 3 decembrie, în Târgu Mureș se deschid două târguri de Crăciun: în Piața Teatrului și în zona Bulevardului Cetății

0
773

TÂRG DE CRĂCIUN 2021 – TÂRGU MUREȘ. Începând de vineri, 3 decembrie 2021, ora 12.00, și până în 24 decembrie 2021, în municipiul Târgu Mureș vor funcționa două târguri de Crăciun.

 

Acestea vor fi amplasate în Piața Teatrului, târg care va avea ca specific artizanatul tradițional (expun și comercializează producători și artizani locali), și în zona Bulevardului Cetății, în cadrul Orășelului copiilor, târg care va fi dedicat copiilor.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ