INFO – A început distribuirea tichetelor de 100 de lei pentru persoanele care s-au vaccinat în Târgu Mureș în perioada 3 septembrie – 10 octombrie 2021

1
1510

TICHETE – VACCINARE. Persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 în Târgu Mureș în perioada 3 septembrie – 10 octombrie 2021 pot să își ridice bonurile de masă (tichete în valoare de 100 de lei/persoană) de la centrele de vaccinare unde au fost imunizați.

 

Conform deciziei Guvernului, primesc respectivele vouchere cei care s-au vaccinat cu serul în doză unică Johnson & Johnson sau a doua doză de vaccin Pfizer-Biontech, Moderna, AstraZeneca în perioada menționată.

 

În municipiul Târgu Mureş, voucherele se eliberează zilnic, în perioada orară 8.00-15.00, la Sala de sport a Gimnaziului “Tudor Vladimirescu”, la Casa de Oaspeţi a Primăriei (Weekend) şi la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, a informat Serviciul Relații Interne și Internaționale al Primăriei Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ