VERNISAJ – Vineri, la Târgu Mureș se inaugurează Salonul de artă Gra-Fo-Media #Protest 2021

0
159

ARTĂ. Vineri, 3 decembrie 2021, la ora 17.00, la Galeria “Art Nouveau” din Târgu Mureș (localizată pe strada George Enescu nr. 2, în clădirea Palatului Culturii) are loc vernisajul Salonului de artă Gra-Fo-Media #Protest.

 

Ediția din acest an a expoziției este cea de-a patra organizată de Uniunea Artiștilor Plastici din România (UAPR) – filiala Târgu Mureș, iar programul de vizitare este deocamdată de marţi până vineri, între orele 10.00-15.00, și sâmbăta între 10.00-12.00, dar acesta poate suferi modificări în zilele care urmează, modificări care vor fi anunțate în timp util, a precizat Mihai Stoica (UAPR Târgu Mureş).

 

Salonul de de artă Gra-Fo-Media (Grafică, Fotografie, Media) #Protest le oferă artiștilor plastici profesioniști, absolvenților și studenților de la universitățile de artă din țară și străinătate posibilitatea de expunere a lucrărilor realizate în tehnici grafice, tehnici tradiționale de gravură precum și în tehnici experimentale contemporane de imprimare grafică, fotografică, artă computerizată precum și alte tehnici media, pe orice fel de suport și pe orice format.

 

Și la ediția din acest an – la al cărei vernisaj vor prezenta Cora Fodor (istoric de artă) și Nagy Miklos Kund (cronicar de artă) -, lucrările sunt manifestări energice ale unor stări abuzive, incorecte, nedrepte, ilegitime, injuste, care încalcă drepturile omului.

 

Publicul va avea acces pe toată perioada expoziţiei în număr mai restrâns, respectând restricţiile legale din această perioadă care au fost stabilite pentru instituţiile publice.

 

* Foto: @UAPR Târgu Mureș

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ