DECZIE – Caravana vaccinării va fi prezentă în fiecare duminică în fața bisericilor din Târgu Mureș: startul se dă la Catedrala Mare din municipiu

0
277

IMUNIZARE. Duminică, 24 octombrie 2021, între orele 10.30-13.00, în fața Catedralei Mari din Târgu Mureș va fi prezentă o ambulanță din cadrul caravanei mobile de vaccinare, o acțiune organizată de Instituția Prefectului Județului Mureș, Serviciul Județean de Ambulanță Mureș și Direcția de Sănătate Publică Mureș, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale Mureș.

 

Imunizarea doritorilor este gratuită, fără programare (este necesar doar un act de identitate valabil), se va face cu vaccinul Johnson&Johnson și este asigurată de o echipă formată din medici și asistenți medicali. Centrul mobil de vaccinare va ajunge în fața bisericilor din municipiul Târgu Mureș în fiecare duminică, a anunțat Instituția Prefectului Județului Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ