DECIZIE – Schimbare în conducerea Judecătoriei Târgu Mureș: un tânăr judecător care și-a terminat stagiatura în urmă cu un an, numit vicepreședinte

0
479
Judecătoria Târgu Mureș

MAGISTRAȚI. Pentru că judecătorul Sebastian Voinea, până în 11 aprilie 2022 vicepreședinte (delegat) al Judecătoriei Târgu Mureș, a fost delegat (transferat) la Tribunalul Mureș, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), care de astăzi are un nou președinte, în persoana judecătorului Marian Budă (62 de ani) de la Înalta Curte de Casație și Justiție, a numit un nou vicepreședinte în persoana tânărului judecător Mihai Cătălin Rus.

 

Rus este absolvent al Institutului Național al Magistraturii (promoția 2019), și-a făcut stagiatura la Judecătoria Târgu Neamț și a fost numit judecător, prin decret prezidențial, în aprilie 2021, fiind repartizat la Judecătoria Târgu Mureș, unde activează în cadrul Secției Penale. Instanța din Târgu Mureș este condusă din postura de președinte de judecătorul Alexandru Alexa.

 

* Foto: @Judecătoria Târgu Mureș

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ