Deep Purple în concert la București

CONCERT. Celebra trupă britanică Deep Purple revine în România pe 9 iulie la Romexpo în aer liber. Biletele se pun in vanzare pe 9 decembrie la ora 10:00. Fanii care doresc suplimente Meet and Greet, le pot cumpăra de aici. Acestea sunt valabile doar cu bilet deja cumpărat.

Ce poți spune despre o formație intrată în istoria muzicii? Una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, Deep Purple și-a pus amprenta pe întregi generații de artiști. Pionieri ai heavy metalului, au influentat în egală masură și alte genuri muzicale ce se îndepărtează de sfera muzicii ‘grele’.
Alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, Deep Purple face parte din treimea britanică ce a dat naștere cu adevărat a ceea ce numim astăzi rock și metal.
Cele 22 de albume de studio și câteva zeci de discuri de platină și de aur, alături de numeroase prezențe pe primele poziții în topurile din întreaga lume, confirmă caracterul universal al muzicii britanicilor.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

– presale – Premium – 699 lei, Speed Kings (A) 499 lei, StormBringers (B) 379 lei, Perfect Strangers (C) 299 lei
– la acces biletele vor costa 550, 400, 350 și 800 de lei la Premium

Categoria A se află în fata scenei, iar categoriile B și C succesiv în spatele acesteia. Se pun în vanzare doar 2000 de bilete la fiecare din categoriile A și B.

Categoia Premium se află pe platforma la înălțime aproape de scena cu bar și acces separat. Doar 500 de bilete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare