DEMERS – Constituirea Clubului Oamenilor de Afaceri Mureșeni, un demers constructiv care vizează progresul și dezvoltarea economiei mureșene

0
164

DEZVOLTARE. msnews a inițiat demersurile pentru înființarea Clubului Oamenilor de Afaceri Mureșeni, demersul având ca scop principal reunirea celor care au un cuvânt de spus în dezvoltarea economiei mureșene.

 

“Unitatea de idei și dezbaterile constructive vizează identificarea soluțiilor pentru o mai bună colaborare a mediului de afaceri privat local și un dialog constructiv cu UAT-urile din județul Mureș. Unitatea dă forță!”, a declarat omul de afaceri Doru Borșan – inițiatorul proiectului.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ