DEMERS – Firma Distribuție Energie Electrică România, dotări ale Secției de Oncopediatrie a Spitalului Județean Mureș și cadouri pentru copiii bolnavi

0
84

DISTRIBUIE FAPTE BUNE. Distribuție Energie Electrică România (DEER), companie a Grupului Electrica, distribuie nu doar energie, ci și fapte bune, prin intermediul unui program de responsabilitate socială în cadrul căruia, cu implicarea angajaților și a partenerilor, investește în inițiative cu impact social, aduce bucurie și susține dezvoltarea comunităților în care își desfășoară activitatea.

 

DEER a organizat campania “Crăciun în culori. Pictăm și desenăm pentru cei mai puțin norocoși”, în cadrul căreia mai mulți copii au realizat lucrări artistice cu tema “Crăciun“, iar angajații companiei au licitat online lucrările realizate. Fondurile colectate au fost dublate de către DEER și astfel, prin aportul tuturor, au fost susținute patru cauze, alese dintre propunerile angajaților, care au devenit “distribuitori de fapte bune”.

 

Una dintre cauze s-a îndreptat către Secția de Oncopediatrie din cadrul Spitalului Județean Mureș, unde  au fost dotate cu televizioare 4 saloane, au fost achiziționate cadouri personalizate, în funcție de vârstă, pentru cei 30 de copii internați, alături de un frumos brad de Crăciun.

 

De asemenea, a fost dotată camera de joacă și terapie cu materialele necesare, precum și cu echipamente medicale de recuperare pentru pacienții post chimioterapie, iar secția a fost aprovizionată secția cu produse de igienă, precum și cu un necesar de rezervă de medicamente, pentru situatii de urgență.

 

* Foto genericăATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ