DEMISIE – Ionela Daniela Balaș (PNL) a renunțat la Consiliul Județean Mureș pentru Agenția Națională pentru Achiziții Publice

0
1502
Ionela Daniela Balaș

NUMIRE. Ionela Daniela Balaș (PNL Mureș) a demisionat din funcția de consilier județean pentru că a fost numită consilier superior la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP).

 

Balaș a fost consilier local în Sighișoara în perioada mai 2014-martie 2016 (din partea Alianței pentru Mureș) și a demisionat pentru a ocupa funcția vacantată în Consiliul Județean Mureș de demisia unui liberal (Dan Dorul Rus), pe finalul mandatului trecut. În iunie 2016 a devenit consilier județean PNL, funcție din care a demisionat în 3 martie 2020, în ziua în care i-a fost comunicat rezultatul concursului pentru respectivul post (la Direcția Resurse Umane a ANAP).

 

Balaș face parte din Biroul Politic Județean PNL Mureș, este vicepreședinte PNL Mureș responsabilă de Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regionala si Fonduri Europene.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ