Deschiderea unei noi săli de sport pentru tinerii pasionați de baschet în Târgu Mureș

SPORT. Municipiul Târgu Mureș a primit un cadou prețios în această toamnă, sub forma unei noi săli de sport, ce aparține Clubului Sportiv Gladius Lucky Dragons. Inaugurată la data de 15 septembrie, această sală a adunat la eveniment numeroase personalități, inclusiv cofondatorul Clubului de Baschet Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș și antrenorul de baschet, Vlad Pora. Noul spațiu sportiv este crucial pentru dezvoltarea baschetului juvenil din Mureș și reprezintă o sursă de mândrie pentru conducerea clubului.

Inaugurarea sălii a fost marcată printr-un eveniment special care a inclus ateliere și prezentări susținute de experți în domeniile inteligenței emoționale și marketingului sportiv. Fundația Regală Margareta a României a fost partener în organizarea acestui eveniment, subliniind importanța acordată sportului și dezvoltării personale.

Clubul Gladius Lucky Dragons consideră inaugurarea acestei săli ca un pas crucial în oferirea a mai multor ședințe de antrenament pentru tinerii baschetbaliști. Acesta este, de asemenea, esențial pentru organizarea competițiilor sportive destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6-17 ani și se dorește dezvoltarea unui program special pentru copiii cu vârste între 2-6 ani.

Conducerea clubului este mândră de independența sa, făcând programul în funcție de necesitățile proprii. Aceasta reprezintă a doua sală privată de baschet în oraș și va găzdui competiții sportive pentru echipele de tineri. În prezent, clubul are aproximativ 400 de copii, împărțiți în 21 de grupe, și desfășoară activități în alte 6 săli de baschet din unitățile de învățământ din Târgu Mureș.

Performanțele sportive ale clubului au fost remarcabile în sezonul competițional anterior, când sportivele au devenit campioane naționale la categoria Under 15. Alte echipe au obținut rezultate deosebite, inclusiv titlul de vicecampioane naționale la categoria U15. Cu toate acestea, clubul dorește să continue să se dezvolte și să participe la evenimente naționale și internaționale.

La ceremonia de inaugurare, Vlad Pora, antrenorul de baschet, a menționat că eforturile pentru amenajarea sălii au fost susținute și pline de muncă timp de un an și jumătate. Cu această nouă facilitate, clubul intenționează să devină un catalizator pentru echipele de baschet de nivel superior din oraș și să ofere tinerilor cele mai bune condiții pentru a-și dezvolta talentul sportiv.

Evenimentul s-a încheiat cu premierea partenerilor care au contribuit la realizarea acestei săli de sport impresionante, subliniind colaborarea comunității și dedicarea acestora pentru promovarea sportului și dezvoltarea tinerilor talentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare