Deschiderea unui nou punct de lucru al Direcției fiscale locale Târgu Mureș

FISCAL. Direcția fiscală locală Târgu Mureș aduce la cunoștință contribuabililor persoane fizice că, începând cu data de 16 ianuarie 2023 a fost deschis un nou punct de lucru situat pe str. Furnicilor nr.2. (fostul sediu SC Salubriserv SA).

La noua locație, contribuabilii au posibilitatea de a face plăți și a-și îndeplini formalitățile necesare depunerii declarațiilor de luarea în evidență sau pentru radiere din evidențele fiscale a clădirilor, terenurilor sau mijloacelor de transport, evitând astfel deplasarea la sediul Primăriei.

Reamintim contribuabililor că Direcția fiscală locală Târgu Mureș a realizat un site propriu al direcției, simplu și ușor de utilizat, inclusiv de către persoanele mai puțin familiarizate cu internetul, dar care conține toate informațiile necesare.

Site-ul poate fi accesat în limbile română și maghiară și grupează toate informațiile necesare pe tipuri de persoane – fizice sau juridice.
Site-ul poate fi accesat la adresa www.dfltgm.ro.

IMPORTANT
Toate serviciile oferite de către Direcția fiscală locală Târgu Mureș se pot realiza și în mod electronic prin intermediul platformei online de comunicare cu contribuabilii prin accesarea de pe site-ul www.dfltgm.ro a butonului Acces Portal Servicii Electronice Fiscale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare