DESTINAȚIE NOUĂ – Wizz Air va lansa un nou zbor regulat Roma – Târgu Mureș / Târgu Mureș – Roma

0
991

TÂRGU MUREȘ – ROMA. Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi deschiderea unei noi baze (cea de-a 43-a) la Roma-Fiumicino (este a cincea bază deschisă în Italia în ultimul an), de pe care va lansa 32 de noi rute către 19 ţări, 3 dintre noile rute fiind spre România.

 

Una dintre rutele anunțate de Wizz Air spre/dinspre România este Târgu Mureș, zborul Roma- Fiumicino – Târgu Mureș, fiind a cincea destinație regulată a companiei aeriene de pe Aeroportul Transilvania, după cele spre/dinspre Dortmund, Memmingen, Londra și Budapesta (ultima destinație fiind temporar sistată).

 

Zborurile Târgu Mureș – Roma și Roma – Târgu Mureș vor fi operate începând din 1 iulie 2021, cu o frecvență de 3 zboruri/săptămână (în zilele de marți, joi și sâmbătă), cu aeronave Airbus A321neo (care beneficiază de noua versiune de motor jetline a Airbus, și o capacitate pentru pasageri de 244 de locuri).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ