DESTINAȚII DE VACANȚĂ – Air Bucharest a început, în premieră, zborurile charter de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş

0
116

TURISM. Operatorul aerian Air Bucharest (manageriat de Hasan Yapici) a început să opereze, în premieră, și de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş. Compania va opera, în regim charter (curse sezoniere), destinațiile Antalya (Turcia) și Hurghada (Egipt) – aceste destinații mai sunt operate de pe aeroportul mureșean și de compania HiSky, iar Antalya și de compania Animawings.

 

În acest an, începând din 15 iunie, compania Aegean va opera de pe Aeroportul Transilvania, în regim charter, o nouă destinaţie turistică: Heraklion – Insula Creta (Grecia).

 

* Foto: @Air Bucharest

 

Vali STOICA



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ