Deții un autovehicul electric 100%? Ai parcare gratuită în Târgu Mureș!

BNEFICII. Primăria Târgu Mureș ne informează că dacă avem un autovehicul electric 100%, putem avea parcare gratuită în Târgu Mureș!

Posesorii de autovehicule cu propulsie electrică 100%, care au domiciliul în Târgu Mureș, pot obține abonamente de parcare gratuită aferente zonelor 1 și 2 pe raza municipiului.

Conform art. 92 pct. 3.2. din Regulamentul de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Exploatare și Întreținere a Parcărilor și Zonelor de Staționare cu Plată în Regim de Autotaxare aflate pe domeniul public al Municipiului Târgu Mureș, abonamentul gratuit pentru autovehicule cu propulsie electrică 100% se eliberează în baza următoarelor documente:

– cartea de identitate a solicitantului original și copie,

– permis de conducere original și copie,

– certificat de înmatriculare sau cartea de identitate a autovehiculului din care să rezulte că autovehiculul este cu propulsie electrică – copie și original,

– certificat de atestare fiscală de la Serviciul de impozite și taxe a Primăriei Municipiului Târgu Mureș,

– alte documente după caz.

Reamintim că abonamentul gratuit se eliberează pentru deținătorii de astfel de autovehicule care au domiciliul în Târgu Mureș sau sediul social al societății și nu sunt valabile în Zona O (zero) de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare