Dezvoltare personală pe înțelesul tuturor la Zilele Bibliotecii Județene Mureș 2022

SENTIMENT. Ieri s-a dat startul Zilelor Bibliotecii 2022, o săptămână plină de activități care mai de care mai interesante, captivante și aducătoare de bine în suflet.
Salut pe această cale demersul minunat de a sărbători cultura, cărțile, cunoașterea și felicit echipa implicată în organizarea evenimentelor.

Aseară am asistat la sesiunea de Dezvoltare personală susținută de Marciana Șerban, life coach. Nu sunt străină de aceste sesiuni (de 1 la 1), iar aseară am realizat, fiind alături de mai multe persoane, cum energia crește exponențial când suntem împreună pentru același scop, cum ea se acumulează pozitiv și oamenii prind mai ușor curajul de a se deschide. Iar asta vindecă.

Aseară a fost o premieră. Și una de succes.
E necesar să ne unim, să ne adunăm mai des în astfel de cercuri/supporting groups, în care să învățăm cum a fii vulnerabil este de fapt un atu.

Doua ore au zburat fără nicio băgare de seamă, iar la final fiecare a plecat acasă cu un gând bun încolțind în suflet.

Întâlnirea de aseară a sădit sămânța pentru un mic proiect de viitor (apropiat), acela de coaching group, și am nădejdea că va fi unul nemaipomenit.

Zilele Bibliotecii continuă până vineri inclusiv, cu diferite activități atât pentru cei mari cât si pentru cei mici, expoziții, concursuri, ateliere de lectură și scriere.

Vă invit să aruncați un ochi pe pagina lor de Facebook pentru a afla programul fiecărei zile cu activitățile aferente și de ce nu, poate să vi-l treceți în calendarul vostru personal.
E păcat să nu sprijinim aceste demersuri, organizate atât de frumos de către cei de la Biblioteca Județeană.

Aș merge într-atât de departe încât să spun că prin prezența noastră la astfel de evenimente, mai ales împreună cu piticii noștri, clădim o fundație sănătoasă pentru acest oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare