Dezvoltatorii de tehnologie din Târgul Mureș se adună pe 27 octombrie la Connect IT

EVENIMENT. Connect IT este un eveniment internațional, organizat de Endava pentru specialiștii în tehnologie din mai multe orașe și presupune teme de discuții pe unele dintre cele mai importante subiecte din domeniu.
 
Evenimentul va avea loc pe data de 27 octombrie, începând cu ora 18:00, la Hotel Plaza Târgu Mureș. Tema evenimentului este Creativity Boosters In AI & The Future Software Development și îi aduce în fața publicului pe Radu Orghidan, Principal Data Scientist & Marinel Marian, Senior Development Consultant, care vor împărtăși audienței felul in care tehnologia permite transpunerea ideilor in adevarate opere de arta, și Attila Szasz, Senior Architect care va vorbi despre viitorul industriei IT și tendințele la care ne putem aștepta în următorii 10 ani.
Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se face pe platforma dedicată.
 
Comunitățile IT din 11 orașe din România, Bulgaria, și Republica Moldova se vor întâlni cu specialiștii Endava în cadrul seriei de evenimente Connect IT.
Endava își propune să faciliteze conexiunea dintre comunitățile de tehnologie din Europa Centrală, una dintre zonele importante în care compania operează, și să creeze platforme de interacțiune și schimb de experiență pentru profesioniștii din domeniul IT.
 
În cadrul evenimentelor Connect IT, specialiștii companiei vor adresa subiecte referitoare la dezvoltarea software, testarea și managementul aplicațiilor. Caravana va ajunge inclusiv în noile orașe în care Endava a deschis birouri anul acesta.
 
„Ne bucurăm când vedem că de la ediție la ediție caravana Connect IT are tot mai mulți participanți și că interesul față de subiectele abordate crește. Cred că, pornind de la pasiunea pentru tehnologie, participanții își pot construi cariere solide și pot performa într-un mediu competitiv, în plină dezvoltare. Am pus mereu pe primul loc oamenii cu care lucrăm și ne-am îndreptat atenția spre descoperirea de noi talente din comunitățile locale.
Această direcție se reflectă și în seria de evenimente Connect IT. Ne dorim să punem la dispoziția celor interesați resurse valoroase, împărtășite de experți din domeniu și să facilităm schimbul de experiențe.”, a declarat Monica Daliu, Regional Head of People.
 
Pe parcursul celor două luni, specialiștii IT pot participa la evenimentele Connect IT care vor avea loc în mai multe orașe din România, Republica Moldova și Bulgaria. În România, primul eveniment are loc la Târgu Mureș, apoi caravana Connect IT va opri în următoarele orașe:
•3 noiembrie – Galați
•10 noiembrie – Timișoara
•10 noiembrie – Iași
•16 noiembrie – Pitești
•24 noiembrie – Sibiu
 
Mai multe detalii despre tematicile abordate în fiecare oraș și modalitățile de înscriere, vor fi publicate în curând pe paginile de social media ale companiei Endava.
 
Despre Connect IT
Concept powered by Endava, Connect IT organizează o serie de evenimente dedicate comunității de IT cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici în domeniu.

Despre Endava
Endava reimaginează relația dintre oameni și tehnologie. Prin valorificarea tehnologiilor de ultimă generație, echipele agile și multidisciplinare oferă o combinație de strategii de produs și tehnologie, experiențe inteligente și inginerie de clasă mondială pentru a ajuta clienții să devină companii digitale, bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizand ideile și furnizând soluții robuste.
Endava deservește clienții în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de consum, Retail, Logistică și Asistență medicală. Endava avea la 30 iunie 2022, 11.853 angajați în locații care deserversc clienții în Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, America de Nord și Europa de Vest și centre de livrare în Argentina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Croația, Malaezia, Mexic, Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Uruguay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare