DIABET – Testare gratuită a glicemiei, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş

0
153

TESTARE GRATUITĂ. Începând de miercuri, 14 noiembrie, timp de trei zile (până în16 noiembrie), cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, mureşenii care doresc să-şi testeze gratuit glicemia sunt aşteptaţi între orele 8-11, la Laboratorul de Analize al Ambulatorului Integrat (camera 4089) al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

 

Acţiunea vizează atât testarea propriu-zisă, cât și informarea cetățenilor privind importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos în prevenirea diabetului. Oficialii unității spitalicești a comunicat că persoanele care doresc să-şi testeze glicemia nu trebuie să mănânce înainte de a veni la spital.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ