Din această duminică, Târgu Mureș se pregătește să găzduiască două piețe de vechituri

COMERȚ. Târgu Mureș se pregătește să găzduiască două piețe de vechituri, oferind astfel mai multe opțiuni atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători. Ambele piețe vor funcționa în paralel, aducând un val de prospețime și diversitate în cadrul acestei tradiționale activități.

Prima dintre aceste piețe este cea de pe strada Călărașilor, în incinta fostei unități militare, care de-a lungul timpului a devenit un loc emblematic pentru cei pasionați de obiecte vechi și antichități. Această piață va continua să funcționeze așa cum a făcut-o până acum, asigurându-i pe comercianți că pot continua să-și expună bunurile și pe cumpărători că pot continua să-și caute comorile acolo.

Noutatea majoră este a doua piață de vechituri, care se va deschide pe strada Gheorghe Doja nr. 193 și va avea acces public duminica între orele 6.00 și 16.00, dinspre strada Gh.Doja. Această locație aduce cu sine un spațiu modern și bine organizat, cu o suprafață de 20.000 de metri pătrați, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a facilita atât activitatea comercianților, cât și experiența plăcută a cumpărătorilor.

Printre facilitățile oferite se numără:

-Marcaje corespunzătoare pentru organizarea standurilor și fluxul de oameni.
-Parcări pentru aproximativ 360 de autovehicule pentru consumatori și comercianți.
-Grupuri sanitare pentru confortul vizitatorilor.
-Hidranți și puncte cu mijloace de intervenție în caz de urgență.
-Posibilitatea racordării la rețelele de electricitate, apă și canalizare.
-Servicii de pază și protecție pentru a asigura un mediu sigur.

Administratorul pieței, Florin Săliștean, a anunțat că pentru comercianți, în primele trei duminici de la deschidere, nu vor exista tarife de utilizare, iar publicul va avea acces gratuit. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru comercianți să-și expună produsele și pentru public să exploreze și să descopere obiecte fascinante.

Este important de menționat că piața de vechituri de pe strada Călărașilor va continua să funcționeze normal, iar viitorul acestei locații de pe strada Doja rămâne încă incert. Cu toate acestea, această expansiune aduce mai multă varietate și mai multe posibilități pentru cei implicați în această activitate tradițională.

Astfel, Târgu Mureș își întâmpină duminicile cu două piețe de vechituri care promit să fie un paradis pentru colecționari și pasionați de istorie, oferindu-le opțiuni multiple pentru a-și satisface curiozitatea și pasiunea.

1 comment
  1. Fantastic! Este minunat sa vezi ca Targu Mures se pregateste sa ofere oportunitati si pentru cei care iubesc activitatea comerciala. Aceasta deschidere in doua piate aduce bucurie si incantare nu doar cumparatorilor, ci si tuturor celor interesati. Acest lucru e o excelentacaoportunitate pentru comercianti si pentru cumparatori. Asadar, sa incepem noua saptamana cu optimism si sa bucuram Targu Mures!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare