DIN VIAȚA ORAȘULUI – O nouă sărbătoare în Reghin: Love Reghin Day & Night, timp de două zile în Pădurea Rotundă

0
2538

REGHIN. Peste 3 săptămâni, în weekendul 23-24 iulie 2021 (vineri și sâmbătă), administrația publică din municipiul Reghin inaugurează o nouă sărbătoare, eveniment programat de perioada a două zile în Pădurea Rotundă, Love Reghin Day & Night.

 

Evenimentul va fi finanțat cu 210.000 lei din bugetul public al orașului și la prima ediție va cuprinde concerte, întreceri sportive, jocuri și activități pentru copii, precum și un târg al producătorilor locali, pentru că, pe lângă latura de divertisment/timp liber, evenimentul este dedicat susținerii firmelor care activează în HoReCa locală, comercianților și producătorilor locali, oferindu-le acestora o platformă compactă pentru valorificarea produselor.

 

91.000 de lei din suma alocată evenimentului va fi cheltuită pentru realizarea înscrisului #loveREGHIN, cu litere volumetrice (pentru efect tridimensional), care va fi realizat din metal vopsit în alb și va avea dimensiunea de 18 metri lungime și 2 metri înălțime. Sigla va rămâne în Pădurea Rotundă, autoritatea locală sperând că respectivul înscris va deveni o atracție turistică.

 

De asemenea, onorariile artiștilor sunt estimate la 60.000 de lei, alți 25.000 de lei sunt repartizați pentru scenă, sonorizare și lumini, 20.000 de lei pentru activitățile destinate copiilor, 10.000 de lei pentru amplasarea toaletelor ecologice, achiziția materialelor necesare și protocol și 4.000 de lei pentru pază/securitate.

 

* Foto: @ turismreghin.ro

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ