DISTINCȚIE – Corpul universitar al Universității de Arte din Tîrgu Mureş, premiul UNITER pentru contribuţia la dezvoltarea vieţii teatrale şi culturale naţionale

0
256
Oana Leahu, decan Facultatea de Arte în limba română (foto: Cristina Gânj)

SPECIAL. Întregul corp universitar al Universității de Arte din Tîrgu Mureş a primit aseară, 7 mai 2018, în cadrul Galei Premiilor UNITER (Uniunea Teatrală din România) un premiu special, cu o însemnătate aparte: Premiul UNITER pentru contribuţia la dezvoltarea vieţii teatrale şi culturale naţionale.

 

Juriul care a stabilit nominalizările a fost format din criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Călin Ciobotari şi Alina Epîngeac, iar juriul care a acordat premiile i-a avut în componenţă pe actorii Marcel Iureş şi Ana Ularu, regizorul Alexa Visarion, scenograful Dragoş Buhagiar şi criticul de teatru Marina Constantinescu. Gala Premiilor UNITER 2018 a avut loc în Cetatea Alba Carolina.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ