DIVIZIA A – Ultimul meci în Tîrgu Mureș din sezonul regulat al fetelor de la Olimpic, în 9 mai, cu Național Râmnicu Vâlcea

0
58

HANDBAL. Echipa de handbal feminin ACS Olimpic Tîrgu Mureș mai are de disputat doar două meciuri din sezonul regulat al Diviziei A Seria B, pentru că etapa următoare, programată în 28 aprilie, stă. Ultimele două meciuri pe care le mai dispută mureșencele sunt programate în 9 mai (când joacă ultimul meci acasă, în compania echipei Național Râmnicu Vâlcea, clasată pe locul 9) și în 12 mai (când joacă în deplasare, pe terenul liderei seriei, CS Minaur Baia Mare).

 

Echipa mureșeană este pe locul 8, după disputarea a 20 de meciuri având 28 de puncte (9 victorii, un egal și 10 înfrângeri) și un golaveraj negativ (548-568).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ