DIVIZIA NAȚIONALĂ – Medicina Târgu Mureș se întoarce de la turneul de la Pitești cu alte două înfrângeri în minim de seturi

0
52

VOLEI FEMININ. Duminică, 7 martie 2021, în Sala Sporturilor Trivale din Pitești, în ultimul meci al turneului 3 din acest an, CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a pierdut, previzibil, cu 3-0 (18-25, 14-25, 15-25), partida cu campioana en tritre CSM Volei Alba Blaj, deși antrenorul campioanei, sârbul Darko Zakoč, a menajat cea mai mare parte a jucătoarelor titulare. A fost o repetare a meciului din 19 februarie, când cele două echipe s-au întâlnit în Cupa României, meciul având loc la Cluj-Napoca și având același deznodământ (3-0 pentru Volei Alba Blaj).

 

Campioanele României, calificate și în finala Cupei Challenge, au dominat toți la toate capitolele impunându-se cu 36-18 la atacuri decisive, 6-3 la puncte direct din serviciu și 10-9 la blocaje decisive (chiar și la puncte pe greșeala adversarului: 23-17). Volei Alba Blaj a încheiat meciul blitz, în 61 de minute de joc efectiv (au arbitrat Robert Nistor și Alexandru Georgescu).

 

De la Medicina Târgu Mureș au punctat Isabela Florina Murariu (7 puncte), canadianca Andrea Mitrovic și sârboaica Sara Pavlović (câte 6 puncte), georgiana Laura Simoniia (4 puncte), turcoaica Gülay Gerçek (3 puncte), sârboaica Milica Jovanović (2 puncte), americanca Paige Alsten și căpitanul Raisa Laura Ioan (câte 1 punct).

 

De la Volei Alba Blaj s-au remarcat sârboiaca Bojana Čelić-Marković (11 puncte), Francesca Alupei și sârboaica Jovana Kocić (câte 9 puncte), sârboaica Bojana Milenković (7 puncte), Ramona Adelina Rus și americanca Regan Hood Scott (cu câte 6 puncte).

 

Următoarele meciuri ale târgumureșencelor, clasate pe ultimul loc (12) în Divizia A1, sunt programate la turneul de la Galați, acolo unde vor întâlni în 20 și 21 martie 2021 CS Medgidia și echipa gazdă, CSU Belor Galați.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ