DONAȚIE – Detaşamentul de Pompieri din Sighişoara, dotat cu o autospecială pentru transportul pacienţilor înalt contagioşi

0
138

COLABORARE. Detaşamentului de Pompieri din Sighişoara a primit miercuri, 23 iunie 2021, o autospecială pentru transportul pacienţilor înalt contagioşi, victime în cazul unor accidente sau dezastre, ca donație de la Fundaţia Mihai Eminescu Trust, a anunțat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Horea” al judeţului Mureş.

 

Autospeciala este dotată cu o suprastructură din panouri placate cu inox, care facilitează dezinfectarea, astfel încât riscul infectării echipelor de intervenţie este redus. ISU Mureș are o colaborare de aproape 10 ani cu Fundaţia Mihai Eminescu Trust.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ