DOUGLAS continuă dezvoltarea RO Brands, singura platformă de frumusețe premium dedicată producătorilor locali

ROMÂNESC. DOUGLAS, cea mai importantă platformă premium de frumusețe și sănătate din Europa, a anunțat dezvoltarea categoriei prin integrarea de noi produse și mărci. La doi ani de la lansare, RO Brands rămâne singura platformă de frumusețe premium dedicată produselor și producătorilor locali.
În prezent, categoria include 33 de branduri și 1.300 de produse românești.

RO Brands, lansată în 2020 pe platforma online Douglas.ro, susține mărcile locale și oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziționa produse de la un număr tot mai mare de producători locali. Cu 1.300 de articole disponibile pe platformă, categoria include produse din următoarele categorii: igienă personală, îngrijire a feței și a corpului, machiaj, accesorii și parfumuri. Printre cele mai populare mărci se numără Cupio, Dr. Elena Martin, Ivatherm, Synergy Therm, Nuca organic și Ibrow.

În plus, în ultimul an, a fost introdusă și subcategoria home & lifestyle – aceasta include accesorii pentru casă și lumânări. Adăugarea acestor noi tipuri de produse este un rezultat direct al solicitărilor clienților DOUGLAS și demonstrează importanța nominalizărilor acestora.
Încă de la lansare, un procent semnificativ din mărcile adăugate la categoria RO Brands a provenit din nominalizările trimise de consumatori. Românii își pot împărtăși în continuare preferințele pentru brandurile locale, trimițând propunerile și sugestiile lor la adresa de e-mail robrands@douglas.ro.

Producătorii locali beneficiază de sprijin în promovarea produselor lor în social media, pe lângă includerea în categoria RO Brands, prin activități care îi aduc pe clienții DOUGLAS față în față cu reprezentanții brandurilor. Pentru a consolida relația dintre consumatori și fondatorii brandurilor locale, echipa DOUGLAS Digital Team a organizat o serie de sesiuni de cumpărături live pe contul de Instagram @douglasromania. Printre producătorii locali implicați în acest tip de acțiuni se numără Dr. Elena Martin, NN Cosmetic, WaWa Fresh Cosmetics și Nuca Organic.

În 2023, DOUGLAS va continua să dezvolte în mod activ segmentul RO Brands – pe lângă cele 33 de branduri deja listate pe platformă, departamentul de achiziții al companiei cercetează intensiv piața românească în căutare de noi producători locali de cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare