DROGURI ȘI ȘOFAT – În noaptea trecută, tânăr în vârstă de 19 depistat în Târgu Mureș conducând după ce a consumat metamfetamină

0
61

TÂRGU MUREȘ. Vineri, 1 iulie 2022, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit pe strada Republicii din municipiul reședință de județ un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Crăciuneşti. În urma testării cu aparatul Drug Test, a reieșit că şoferul consumase substanţe interzise, respectiv metamfetamină.

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, urmând ca procurorul de cază să propună măsura legală.

 

* Foto generică

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ